Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Переможницею конкурсу «Міс Всесвіт 2019» стала 26-річна Зозібіні Тунці з Південної Африки. Зозібіні Тунці є пристрасним активістом і бере участь в боротьбі з гендерним насильством. У листопаді вона запустила кампанію, в рамках якої попросила південноафриканських чоловіків написати листа коханні жінкам. Витяги з них вона надрукувала на стрічках, які були частиною її національного костюму для конкурсу.



«Я виросла в світі, де жінка, схожа на мене – зі своїм типом шкіри і волоссям – ніколи не вважалася красивою. Я думаю, що це має припинитися сьогодні», – заявила вона в заключній промові. – Жінок постійно вчать, як захищатися від нападок чоловіків. Я хотіла б змінити це сприйняття. Я хочу сказати, що ця відповідальність більше не повинна лежати на плечах тільки жінок. Я хочу, щоб чоловіки нашої нації встали і виступили проти гендерного насильства», – заявила Тунці.

Читати  Дивовижне поряд: де знайти мексиканські пейзажі в Україні

Ще до участі в конкурсі «Міс Всесвіт» Тунці зізнавалася, що роль ікони краси дається їй легко, тому що їй не доводиться прикидатися. «Це не дуже важко, тому що цей образ – то, яка я є насправді. Я хочу мотивувати жінок любити себе такими, якими вони є », – поділилася Зозібіні. Королева краси сказала, що у вільний час любить затишно влаштуватися на дивані і просто дивитися улюблені фільми і шоу. Ну що ж, тепер з цією звичкою їй на якийсь час доведеться розлучитися, адже як переможницю чекає безліч нових обов’язків і подорожей.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *