Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

W Hotels змінює свій режим догляду за шкірою і волоссям. Згідно із заявою компанії на цьому тижні, W Hotels Worldwide оголосила про те, що тепер вона запропонує абсолютно нову лінію готельних послуг у співпраці з лініями по догляду за шкірою і волоссям Davines Group.



Для тих, хто ще не знайомий з Davines: б’юті-бренд пропонує розкішні екологічно чисті продукти, що не містять парабенів та сульфатів.
Така колоборація є частиною ініціативи Marriott International щодо зниження впливу своїх готелів на навколишнє середовище в усьому світі. Нова лінійка засобів по догляду за волоссям та шкірою в номері замінить давнього партнера мережі готелів Bliss. Унісекс-лінія Davines напевно сподобається всім мандрівникам. Продукти включають в себе:
Davines MOMO Шампунь
Davines MOMO Кондиціонер
Гель для душу Davines MOMO (спеціально для готелів W)
Крем для тіла (зроблено виключно для готелів W)
Очищуючий крем
Овочеве мило (зроблено виключно для готелів W)

Читати  Ціна, якість і атмосфера: названі найкращі готелі світу 2020 року

«W використовує сміливий підхід до самообслуговування, і це нове співробітництво в галузі брендів не є винятком», – сказав Ентоні Інгем, глобальний бренд-лідер W Hotels.

«Вибираючи нову лінію товарів для зручності, ми провели дорожні випробування товарів багатьох брендів, і нам подобається не лише те, як продукти Davines Group виглядають, пахнуть і залишають відчуття, але й цінності, які вони представляють як компанія. Ми дуже раді доставити ці продукти в усі наші кімнати для гостей з усього світу ».
За словами The Points Guy, W Hotels кілька місяців переживали трансформацію, змінюючи звичний інтер’єр на більш стійкий, орієнтований на здоров’я.

Читати  У Буках збудують готель для туристів

Товари Davines, здається, теж відповідають цьому новому і покращеному бренду W Hotel.

Наступного разу, коли ви зупинитеся в готелі W, обов’язково приділіть трохи часу своїй красі та турботі про себе. З Davines – це легко.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *