Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

З 1 лютого українська авіакомпанія SkyUp Airlines призупинить виконання регулярних рейсів в Шарджу (ОАЕ) із Запоріжжя, Львова та Харкова.

Як пише ЦТС, посилаючись на інформаційне повідомлення авіаперевізника, припинення польотів пов’язана з продовженням заборони виконання польотів в повітряному просторі Ірану і Іраку, введеного Державіаслужбою України з 9 січня 2020 року.



Необхідність облітати території Ірану і Іраку викликала збільшення тривалості польотів, а також потреба робити зупинку на шляху для дозаправки.

“Щоб зробити наші польоти безпечнішими, ми змінили ці маршрути – тепер ми літаємо через території Єгипту і Саудівської Аравії, а також робимо зупинку для дозаправки в Анталії. Така необхідність збільшує час польоту мінімум на 3 години. Це створює незручності для наших пасажирів, а також провокує зміни в розкладі інших рейсів в аеропортах прильоту – Запоріжжі, Львові, Харкові “, – прокоментував співвласник авіакомпанії Олександр Альба.

SkyUp Airlines розгляне можливість відновлення польотів в ОАЕ, якщо відповідний заборона буде знята.

Читати  TripAdvisor назвав найкращі напрямки для подорожей у 2021 році

Що стосується регулярних рейсів SkyUp в Коломбо (Шрі-Ланка), то авіакомпанія продовжить їх виконання з додатковою посадкою в Анталії на зворотному шляху.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *