Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Іспанія – одна з тих країн, які заради порятунку своєї економіки готові багато чого змінити, щоб швидше відкритися для туристів з усього світу. Експерти виділили кілька основних моментів, як може змінитися відпочинок в цій країні після коронавірусу.



Так, наприклад, готельєри планують перевірити кожного туриста, перш ніж видати йому ключі від номера. Якщо результати аналізів будуть позитивними, клієнта відразу ж помістять в закрите приміщення і повідомлять про це медикам, пише видання Daily Star.

Читати  200 туристів безкоштовно відправлять на відпочинок до Греції

Однак є й приємні моменти: вартість випивки в барах і ресторанах може бути такою ж, як у супермаркеті. Постачальник алкоголю Дерек Пейн заявив порталу Euro News Weekly, що популярні бари з великими оборотами вже продають пиво за зниженими цінами, і цілком ймовірно, у них будуть пропозиції на зразок: “Пінта за 1 євро або й за 50 центів”.

Читати  Wizz Air анонсував нові рейси: деталі запуску

Керівник барів на узбережжі Коста-дель-Соль, в свою чергу, стверджує, що акції, типу: “Бери 2, плати за 1” можуть розширитися й діяти протягом трьох годин підряд. “Власники барів Бенідорма придумали цю ідею, щоб залучити туристів, і це спрацювало”, – сказав він.

А ось міністр туризму Іспанії Рейес Марото попередив, що в майбутньому відпочивальники не зможуть збиратися разом. Максимум, на що можуть розраховувати туристи, це “позасмагати на відстані 6 футів” один від одного.

Читати  На Джарилгачі презентували туристичний хаб на плаву

Раніше президент Американської асоціації туризму (US Travel Association) Роджер Доу розповів, як зміниться сфера подорожей після пандемії коронавірусу. На його думку, значною мірою трансформується схема оренди житла. Вигоду з ситуації, що склалася, зможуть мати приватні будинки, а не мережеві об’єкти розміщення.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *