Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Київ зайняв 33 місце в рейтингу найбільш “інстаграмних” місць світу в 2020 році, випередивши популярні Берлін, Копенгаген та Мілан. Незважаючи на карантин, в столиці України відмітилися понад 19 мільйонів туристів!



Щоб ви могли поповнити свій профіль в Instagram новими яскравими світлинами, ми підготували добірку найстильніших і найгарніших локацій міста. І розпитали столичного гіда про те, що ж притягує іноземців.

Туристи приїжджають до Києва по красиві панорамні види та ефектні фотографії! Замовляють тури тільки в ті локації, які бачили в Instagram друзів. Багато хто цікавиться і пострадянськими місцями, є люди, які люблять виключно стрит-арт, інших же цікавить суто архітектура. Я, зазвичай, показую центральну частину Києва, де збереглася архітектура кінця 19-го — початку 20-го століття.

Отже, які місця користуються найбільшою популярністю для інстафото у Києві?

Парк КПІ

Головний корпус Київського політехнічного інституту виглядає як елітний закордонний коледж. Тут можна не тільки зробити відмінну одиночну або парну фотосесію, а й прогулятися парком або влаштувати пікнік на природі. Це популярне місце серед фотографів, тому краще приходити сюди на зйомку рано-вранці. Локація підходить для знімань у вишуканих сукнях і костюмах, тому тут часто фотографують весілля і love story.

Читати  Важливий чек-лист: поради, що зроблять відпочинок в Єгипті краще

ЖК Chicago Central House

Навпроти нового ЖК Chicago Central House можна влаштувати стильну вуличну фотосесію. Головне – підібрати для цього трендовий наряд. Також тут часто відбуваються зйомки одягу для шоурумів і бутиків. Будівля розташована у самому центрі столиці, в 5 хвилинах пішки від метро “Олімпійська”. Красиві фото можна зробити, як поблизу будинку – крізь скляні стіни холу помітний відеоряд на величезному екрані, – так і через дорогу від житлового комплексу, щоб показати його масштаб.

Київський велотрек

Київський велотрек розташований неподалік від метро “Університет”. Тут відбуваються заняття з бігу, а професіонали і любителі катаються на велосипедах і роликах. Якщо спуститися вниз, можна зробити “спекотну” спортивну фотосесію на контрастному тлі покриття велотреку. Також гарні світлини виходять на тлі мурала з велосипедистом або яскравих стільців на трибуні. Якщо піднятися над зоною для спорту, можна зробити фото на тлі стильної новобудови, яка знаходиться поблизу.

Костел святого Миколая

Костел святого Миколая – будівля в неоготичному стилі, розташована неподалік метро “Олімпійська”. Тут можна зробити як відмінні портретні фото, так і вражаючі пейзажні знімки. Навпроти костелу розташований офісний центр Toronto, біля якого також можна організувати фотосесію, наприклад, у діловому стилі. Поруч є кілька кафе і ресторанів. Влаштувавшись за затишним столиком одного з них, можна розслабитися і вдосталь насолодитися європейською атмосферою.

Замкова гора

На Замковій горі, що біля Андріївського узвозу, люблять проводити час туристи і жителі столиці. Тут можна влаштувати фотосесію з приголомшливими видами на нові та старовинні київські будинки, а також Андріївську церкву. Тут можна зняти багато красивих пейзажних знімків. Рекомендуємо приходити на світанку або надвечір, коли ця місцевість виглядає особливо чарівною.

А щоб на фото виглядати природно, просто видихніть і подумайте про приємні речі. Це допоможе вашим м’язам обличчя розслабитися, а вашому фотографу зробити відмінний кадр.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *