Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Вантажник аеропорту, який не захотів називатися, на платформі Reddit розповів про прості способи, як зменшити вагу валізи, щоб не переплачувати за багаж. Про це повідомляє видання Daily Express.



Отже, насамперед чоловік рекомендує добре подумати над тим, чи дійсно вам стане в нагоді та чи інша річ. “Якщо ви складаєте речі й сумніваєтеся, брати щось чи ні, краще не беріть”, – розповідає співробітник аеропорту.

Читати  Подорож у казку: медовий місяць у Таїланді

Також він порадив пасажирам не здавати в багажне відділення ті предмети, без яких вони не зможуть обійтися у тому разі, якщо валіза або дорожня сумка раптом загубиться. “Не кладіть туди речі, без яких ви не зможете прожити хоча б тиждень. Наприклад, це ключі, ліки, ноутбук, телефон”, – додав вантажник.

Ще кілька важливих порад:

  • не пакуйте у валізу все, що у вас є вдома;
  • фен і праска вам не потрібні – у готелях вони є;
  • не беріть важких предметів;
  • вкажіть інформацію про себе на ярлику всередині сумки – на той випадок, якщо зовнішній ярлик загубиться чи зламається.

До речі, зараз більшість авіакомпаній встановили обмеження на вагу багажу для пасажирів. За порушення цих норм передбачена додаткова плата. Наприклад, з пасажирів Ryanair можуть стягувати до 11 фунтів стерлінгів (396 грн) за додатковий кілограм, якщо з’ясується, що їх валіза важить більше 20 кг.

Читати  Античних богів у Львові нарядили в колоритне національне вбрання

Нагадаємо, раніше досвідчена туристка показала простий лайфхак, як упакувати всі необхідні речі в сумку розміром з ручну поклажу для авіаперельоту.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *