Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Автобусний оператор FlixBus в 2020 році почне виконувати внутрішні рейси Україною. Крім того, компанія анонсувала розвиток внутрішніх рейсів у Великій Британії та Португалії, а також вихід на ринок країн Балтії. Про це повідомляють на сайті FlixBus.



“У 2020 році FlixBus планує збільшувати кількість міжнародних рейсів з України, але важливою метою є запуск внутрішніх перевезень”, – йдеться в повідомленні.

Читати  Влада Камбоджі очікує в 2020 році прибуття семи мільйонів туристів

Представники компанії пояснили, що в Україні є великий попит на комфортні, безпечні та доступні автобусні подорожі. За статистикою, міжміським автобусним сполученням користуються приблизно 148 мільйонів пасажирів щороку. Тому рейси, які планує запустити компанія, конче потрібні. Однак у FlixBus не конкретизували, про які саме маршрути в Україні йдеться.

FlixBus – німецька компанія, найбільший оператор автобусних перевезень в Європі. Охоплює 2000 населених пунктів в 29 країнах. Щодня виконує близько 350 тис. рейсів між європейськими містами з інтервалом в 30 хвилин. У FlixBus немає жодного власного автобуса, вона співпрацює з місцевими компаніями.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *