Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Авіакомпанія-лоукостер Eurowings вводить нові правила провезення ручної поклажі з 3 березня. Тарифи Basic включатимуть тільки одну сумку. Її вага не повинна перевищувати восьми кілограмів, а габарити – 55х40х23 сантиметри. До речі, раніше перевізник дозволяв проносити на борт ще один предмет ручної поклажі – невелику сумку для ноутбука розміром до 40х30х10 сантиметрів. Про це повідомляє видання Avianews.



В авіакомпанії зазначають, що нововведення не торкнуться далекомагістральних рейсів, а також пасажирів на середньомагістральних рейсах, які купили квитки за тарифами Smart або BIZclass. Крім того, мандрівники, котрі купили квитки за тарифом Basic до введення нових правил, зможуть безкоштовно пронести на борт літака два предмети ручної поклажі.

Читати  Туристи жорстко розкритикували штучний пагорб за £2 мільйони у лондонському Гайд-парку

Після введення нових правил перевезення другого предмета в ручній поклажі за тарифами Basic буде можлива тільки після оплати збору.

Також Eurowings має намір ввести плату за реєстрацію в аеропорту для пасажирів, які купують найдешевші квитки. Розмір нового збору не оголошується.

Eurowings – німецька бюджетна авіакомпанія, що базується в Дюссельдорфі. Є одним з дочірніх підрозділів авіаційного холдингу Lufthansa Group. До жовтня 2014 року виконувала внутрішні регіональні та деякі європейські рейси під брендом Lufthansa Regional, після чого почала працювати від імені Germanwings.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *