Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Саманта Браун відома, як ведуча програм на Travel channel поділилася з CNN, деякі з її кращих порад для подорожі  батьків з дітьми , і один з них дійсно відвертий: Браун говорить, що ви ніколи не повинні використовувати опцію попереднього посадки при польотах з дітьми.



Хоча думка про те, що потрібно чекати в черзі і проштовхувати свій шлях через звичайну чергу (з дітьми на плечі, не менше), може здатися кошмаром для деяких батьків, але Браун має деякі дуже вагомі підстави для цього.

Читати  Злата Головій: ламаючи стереотипи

Браун сказала CNN, що зліт – «найгірший час» під час польоту, особливо для дітей. Мало того, що їм доводиться сидіти нерухомо, поки все штовхаються на свої місця, у них також є можливість поглинути деякі з найгірших поводжень в польоті, в тому числі людей, грубо говорящіх з екіпажем або попутниками, які неакуратні і так далі.
Як всі батьки знають, маленькі діти-це вбираючі губки для поведінки і поглядів, які спостерігаються навколо них, так що бачення грубості як норми може вплинути на їх поведінку в житті.

Читати  Принц з Беверлі-Гіллз: на Airbnb можна тепер забронювати будиночок дядька Філа – фото

Але якщо ваші діти особливо малі, вам не потрібно затримувати своїх попутників, коли ви намагаєтеся встановити в літак коляски, автокрісла та інші приналежності. Браун передбачає, що, якщо ви подорожуєте з партнером, одна людина може під час попередньої посадки здати всі речі, в той час як інший залишається з дітьми.

Незважаючи на те, що Браун визнає, що її рада не може бути безпомилковою ( вона говорить, що її діти теж іноді плачуть весь політ), її слова, безумовно, слід враховувати.
За даними CNN, Браун зробила 45 рейсів в минулому році – деякі з них, ймовірно, зі своїми дітьми.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *