Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

В комплексі пірамід Гіди розпочалася масштабна реконструкція. Незабаром біля них відкриється кафе, ресторан з лаунж-баром та виглядом на найвідомішу пам’ятку Каїру, останнє збережене диво стародавнього світу, що має 4500-річну історію. 9 Pyramids Lounge розташується в південній частині комплексу і стане найближчим місцем для відпочинку туристів. Очікується, що кафе відкриється в найближчим часом.



9 Pyramids Lounge – це перша частина масштабної програми реконструкції пірамід в Гізі. Інші заплановані зручності включають новий центр для відвідувачів, кінотеатр, фуд-корт. Також встановлять WI-FI, сучасні вбиральні, фотобудки та вказівники.

Читати  Найбільше туристів мандрують у Бангкок, а витрачають гроші – у Дубаї: дослідженння Mastercard

Офіційні особи з туризму Єгипту очікують сплеску відвідувачів після довгоочікуваного відкриття Великого Єгипетського музею в 2021році., який знову відклався, на цей раз через пандемію коронавірусу. Спочатку музей планували відкрити в 2011 році. Доходи від пересувної виставки Тутанхамона, яку відвідали мільйони людей в Лос-Анджелесі, Парижі та Лондоні, підуть на фінансування музею.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *