Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Тайці добре живуть за рахунок приїжджих, туризм є для них однією з найприбутковіших сфер. Але не обходиться без обману і деяких фактів, про які мало хто знає.

Комахи. Ви 100% бачили, як на вуличних лотках продають смажених комах. Так ось, ви здивуєтеся – самі тайці таке не їдять і ні за що не погодяться. Вся ця двіжуха створена виключно для туристів.



Погодьтеся, неприємно таке дізнаватися. Хоча і не варто бути таким категоричним, адже багато туристів купують, їм цікаво. Але сам факт того, що на нас наварюються таким хитрим шляхом заради грошей – не вселяє задоволення. Краще відмовитися від такої сумнівної їжі, нею також легко отруїтися, тим більше це екзотика, незвична для наших животів.

Читати  Популярний лоукостер зменшив норму перевезення ручної поклажі

Аварії. У Таїланді намагаються не поширюватися про те, що на дорогах багато аварій. Багато нехтують правилами дорожнього руху. Якщо орендували авто або байк, то подумайте про їх страховку, бо взагалі в країнах Азії – це необхідність. Багато хто отримує травми і ставлять хрест на своєму відпочинку.

Посмішка. Всі знають, що Таїланд називають країною усмішок. Але вже не зараз. У будь-якому туристичному місці вже більшість тайців не посміхаються по-справжньому, все награно. Нічого особистого, це бізнес – скажуть вони.

Читати  Вартість подорожей стане доступнішою, – Стефанішина про відкрите небо з ЄС

Але якщо ви поїдете в провінцію, там по-іншому, там тайці з справжіvb посмішками, ви для них дивна, а також просто хороша людина. Простий приклад: знайомий їхав на скутері в сторону Чиангмая, до якого було ще далеко. Потрапив в серйозну аварію. Але поблизу опинився цікавий місцевий таєць, який був вкрай дружний і допоміг вибратися людині з біди. Не вимагаючи ніяких грошей.

Таксі. Цей пункт більше стосується Бангкока, тому що це величезне місто. Не користуйтеся таксі, а то втратите гроші, час і витратите нерви. По-перше, водії не знають місто добре, навігатора у них не бачив жодного разу, привезуть вас на приблизне місце і залишать шукати своє житло самому. А ще беруть пристойні гроші, і при цьому окремо заплатите за платні траси (1-3 рази).

Читати  Одна з авіакомпаній встановить нові салони в старих лайнерах: як вони виглядатимуть

По-друге, користуйтеся метро, ​​воно йде прямо від аеропорту майже в будь-яку точку міста. Метро швидке, сучасне і приємне. А далі легко дістатися до місця на пасажирських човнах, що курсують по каналах (цікава прогулянка), на автобусі або навіть таксі, яке буде коштувати в рази дешевше, адже ви вже близько від мети, а ще платити не треба за платні траси.

Відпочивайте добре, завжди і всюди.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *