Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

🎿 Зимовий сезон 2024-2025 у Тінь: Що чекає на відвідувачів?

З нетерпінням чекаємо старту зимового сезону у популярному лижному курорті Тінь, Франція. Вже в суботу, 23 листопада, відкривається можливість зануритися в атмосферу справжнього зимового свята.



Цьогорічний сезон почнеться зі спеціальної пропозиції для гостей – денний лижний пас Тінь за єдиним фіксованим тарифом! Це робить активні веселі вихідні у горах ще доступнішими для всіх. Уявіть собі день, коли можна піднятися на вершину, а вартість вже не стане на перешкоді.

Читати  airBaltic планує відкрити нову базу в Європі

❄️ Хоча деталі нових об’єктів та заходів залишаються в секреті, Тінь обіцяє приготувати багато приємних сюрпризів для відвідувачів. Відомий своїми довгими і добре підготовленими трасами, курорт пропонує неперевершені можливості для катання як для досвідчених лижників, так і для новачків.

Тінь також відомий своєю жвавою атмосферою, де можна знайти заняття на будь-який смак і для всієї родини. Від спусків на лижах та сноуборду – до затишних кафе з гарячим шоколадом – кожен знайде щось для себе.

Читати  На Хмельнитчине устроят этнофестиваль «Колодар»

Ви вже плануєте свої зимові канікули? Поділіться у коментарях, якщо ви теж любите Тінь! Які ваші улюблені спогади з цього чудового місця? 🌟

Дивіться фото та відео з минулих сезонів і готуйтеся до нових пригод! Подорожуйте, катайтеся та насолоджуйтеся зимовою казкою на повну! #Тінь #ЗимовийСезон #ЛижнийКурорт #ВідпочинокНаПрироді

P.S. Не забувайте стежити за оновленнями і новими акціями курорту!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *