Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

В гонитві за відвідувачами багато готелів пропонують унікальні послуги, що вражають уяву навіть найвибагливіших. Вони не тільки приємні, але і вельми дивні.



Отже, пройдемося найнестандартнішими пропозиціями готелів по всьому світу. Повірте, ви захотіли б скористатися такими послугами!

Жива грілка

Після метушливого дня постояльці мріють про здоровий і повноцінний сон, але не кожен з них може обійняти когось, щоб зігрітися. Не проблема – в одному зі знаменитих лондонських готелів є послуга “зігрівати людей”. Перед тим, як ляжете в ліжко, до вас приходить людина в термокостюмі й на 10 хвилин укладається поруч, щоб зігріти.

Читати  Данія спростила правила в’їзду з України

“Казка” перед сном

Мандрівники, які бажають повернутися в дитинство, можуть скористатися послугою прочитання захопливих оповідань, яку надає персонал готелю. Це також в Лондоні.

Відпочинок від хропіння

Якщо вам набридло хропіння чоловіка, то у готелях Англії, Європи, а також Близького Сходу можна винайняти “антихраповий” номер для двох. Він переобладнаний звукоізоляцією стін, ліжко оснащене узголів’ям, яке поглинає звуки. Також встановлена спеціалізована машина, що усуває звуки хропіння.

Читати  Необов'язково 90-60-90: стюардеса розповіла правду про вагу бортпровідниць

Друг-сусід

Якщо ви подорожуєте самі й не маєте з ким побалакати, то в одному з британських готелів пропонується придбати собі золоту рибку. За словами власника готелю, вона допомагає скрасити дозвілля гостя, якому хочеться провести час з живою істотою, а не повернутися в порожню кімнату.

Мильний консьєрж

Ви коли-небудь чули про спеціального консьєржа з мильного мистецтва? А от в мексиканського готелі – це доволі популярна послуга. Він запропонує вам незвичайні аромати місцевого мила ручного виробництва, створеного за рецептами індіанців майя.

Читати  Lonely Planet назвав найкращі напрямки для подорожей у 2022 році: повний перелік

М’язистий менеджер з засмаги

В мережі готелів Маямі красиві, засмаглі й накачані хлопці будуть уважно стежити за тим, щоб ви не згоріли, і час від часу змащуватимуть вашу шкіру сонцезахисними кремами.

Масаж на гондолі

У Сан-Дієго відвідувачам готелів пропонують поєднати косметичну процедуру і безтурботне похитування на воді в гондолі.

Прогулянка з небезпечними хижаками

Туристи, які зупинилися в Африці, можуть полоскотати собі нерви вигулом небезпечних хижаків, які виросли в готелі, – левів, причому без жодних повідців, просто тримаючи їх за хвіст.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *