Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

✈️ Вже всього за кілька днів, 23-24 жовтня, Севілья стане центром важливих дискусій для туристичної індустрії. На події "Світ для подорожей" будуть розглядати питання, що вражають нашу планету, з акцентом на кліматичні зміни та екологічну стійкість.

👩‍💼 Відкривати захід буде Джулія Сімпсон, Президент і CEO Всесвітньої Ради Туризму та Подорожей (WTTC). Її участь підкреслює, наскільки важливою є роль лідерів галузі в боротьбі з екологічними викликами. Це надзвичайно актуальна тема, враховуючи все більш відчутний вплив людини на клімат.

Читати  Смак Ямайки

🌍 Заходи на тему стійкості приваблюють все більше уваги, адже сьогодні недостатньо просто бути частиною галузі – важливо бути її активним трансформатором. Організатори події запланували обговорення стратегій зменшення вуглецевого сліду, адаптації до змін клімату та застосування практик стійкого туризму. Це унікальна можливість для учасників обмінятися досвідом, кращими практиками та впровадити інноваційні рішення для захисту довкілля.

Читати  Бакота: чим відома, що подивитися і як доїхати

🤝 Подія заохочує до активної участі всі сектори туристичної індустрії. Це надзвичайно важливо для створення співпраці, де кожен може почерпнути нове, надихатися від експертів та сприяти розвитку більш стійких практик у сфері подорожей.

Тому, якщо ви будете в Севільї, обов'язково відвідайте цей захід! Оцініть, як кожен із нас може вплинути на зміну майбутнього подорожей. Що ви думаєте про стійкі практики у подорожах та ролі лідерів галузі? 🌱 Поділіться думками!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *