Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Як скласти валізу: лайфхаки

  1. Для початку розкладіть перед собою стопки потрібних вам у поїздці речей, щоб оцінити їх кількість і співвіднести з розмірами валізи. Відкладіть убік те, без чого зможете обійтися, якщо воно не влізе.


  2. Існує загальне правило: на дно валізи трамбуються важчі, громіздкіші речі та взуття, зверху викладаються ніжні, тонкі і ті, що мнуться.
  3. Не забудьте скласти кожну пару взуття в пакети.
  4. Щоб делікатний одяг менше пом’явся, його можна скрутити валиком або ж обернути навколо щільнішого одягу. Наприклад, у светр “запакувати” джинси, які менше мнуться.
  5. По можливості не складайте дрібниці в окрему коробку (косметичку), а розподіліть між складками або по кишенях. Креми і рідини на всякий випадок упакуйте в додаткові пакети.
  6. Це не стосується медикаментів і тих речей, які вам знадобляться в дорозі, – їх краще взагалі тримати не у валізі, а в сумці, під рукою.
  7. Нижня білизна займе набагато менше простору, якщо упакувати, наприклад, шкарпетки у взуття, а труси – в бюстгальтер. Виграють усі – туфлі не втратять форму, а речі компактно сховаються.
  8. Зафіксувати і не пом’яти складену річ допоможе прямокутний щільний пакет за її розміром.
  9. Слідкуйте, щоб речі по валізі розподілялися рівномірно. Іноді виходить так, що посередині випирає бугор, а по краях зяють порожнечі. Від цього деформується сама валіза.
  10. Не забудьте стягнути одяг спеціальними ременями, особливо якщо валіза вийшла неповною. Вони притримають їх у вертикальному положенні, вони не зваляться і не помнуться.
Читати  Названо предмет гігієни, який ніколи не замінюють в готельному номері

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *