Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Якщо ви обожнюєте подорожувати, але карантинні заборони досі позначаються на вашому відпочинку, не засмучуйтеся. Вихід завжди є, адже навіть в умовах локдауну ви маєте можливість відвідати найвідоміші місця світу онлайн.



Вам не доведеться хвилюватися за своє здоров’я та думати про всі проблеми, які виникають у процесі мандрівка. Вам лише потрібно гарненько вмоститися в улюбленому ліжку, запастися смаколиками й відправитися у цікаві місця.

Ель-Хазне, Йорданія

Храм епохи еллінізму, який входить у число пам’яток ЮНЕСКО і “Сім нових чудес світу”. Згідно з першою легендою єгипетський фараон створив цей храм за допомогою магії, а потім заховав там свої скарби. Саме тому на цей храм, вирізаний у піщаній скелі, досить часто здійснювали напади бедуїни, які прагнули знайти золото.

Читати  Румунія продовжила заборону на в'їзд до 15 серпня, транзит можливий

Ця пам’ятка стала відома в усьому світі після виходу фільму Стівена Спілберга “Індіана Джонс і останній хрестовий похід”.

Версальський палац, Франція

Це найпопулярніша пам’ятка, яку полюбляють відвідувати французи. Палац побудований у стилі класицизму у 1661 – 1710 рр. на місці замку Людовика XIII.

Також у палаці можна відвідати Дзеркальну галерею, яка має довжину 73 метри, а також великі апартаменти короля (салон Аполлона, Геркулеса, Венери тощо).

Читати  Купівля квитка на рейс не гарантує дозволу на перетин кордону - МЗС

Мачу-Пікчу, Перу

Це місто інків, розташоване в Андах на висоті 2400 метрів на вершині гірського хребта над долиною річки Урубамби в Перу.

Спочатку Мачу-Пікчу було резиденцією Верховного Інки Пачакутека, сюди допускалися тільки обрані. У якийсь момент місто спорожніло з невідомих причин.

Тепер Мачу-Пікчу – це місце, де можна побачити Храм Трьох Вікон, обсерваторію Інтіватана, Храм Сонця, Храм Кондора, великі тераси й близько 200 інших будівель.

Чинкве-Терре, Італія

Це національний парк Італії, до якого входить п’ять невеликих сіл, заснованих ще в Середньовіччі.

Відвідавши це місце, ви одразу відчуєте справжній італійський колорит: кольорові будинки-вежі в скелях, укріплені замки, казкові панорами, вузькі вулички, сувенірні крамниці. Усе це ви можете побачити навіть не виходячи з дому.

Читати  Coachella повертається: легендарний фестиваль пройде без будь-яких коронавірусних обмежень

Водоспад Вікторія, Південна Африка

Водоспад Вікторія є однією з головних визначних пам’яток Південної Африки й входить до Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Водоспад має надзвичайний вигляд, адже являє собою вузьку ущелину, в яку падає вода. Має висоту 100 метрів та ширину – 1 кілометр.

Усі туристи мають можливість побачити веселку над водою і в сонячний день, і в місячну ніч. Саме тому водоспад ще називають Чонгуе, тобто “місце веселки”.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *