Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Вічні конкуренти Ryanair і Wizz Air анонсували масштабне розширення своєї маршрутної мережі з міст України в Італію.  І якщо ірландський бюджетник вже почав польоти, то угорський лоу-кост тільки готується до майбутнього запуску.



І Ryanair, і Wizz Air має намір літати по 17 напрямам між містами Італії та України. І як показало дослідження avianews.com, маршрутні мережі будуть перетинатися майже на 60%.

Такий підхід щодо дублювання польотів конкурента не так значно розширює число нових маршрутів, проте позитивно позначиться на вартості перельотів через майбутні цінові війни.

І в даному випадку в ролі «нападника» виступив Wizz Air, хоча раніше маршрути за напрямками угорського лоу-коста з України відкривав Ryanair.

Першим про польоти між  Італією й Україною оголосив Ryanair. Авіакомпанія спочатку анонсувала 11 маршрутів з аеропортів Києва, Львова, Одеси і Харкова, а потім ще шість додаткових маршрутів зі Львова.  Перші 11 напрямків вже запущені.  Додаткові польоти авіакомпанія почне виконувати з кінця березня 2021 року.

Wizz Air має намір літати по 17 напрямам з аеропортів Києва, Львова, Одеси Запоріжжя і Харкова.  Шість рейсів він відкриє в серпні і жовтні 2020 року, решта – в літньому розкладі 2021 року, яке почне діяти в кінці березня.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *