Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Вперше між Києвом і Скоп’є з’явиться пряме авіасполучення.

Про це повідомляє посольство України у Північній Македонії у Facebook.



“Вперше за весь час відносин України з дружньою Республікою Північна Македонія з 6 грудня 2020 року запроваджується пряме авіасполучення Київ – Скоп’є- Київ”, – йдеться у повідомленні.

Зокрема, польоти здійснюватиме українська авіакомпанія Windrose, на сайті якої вже можна купити квитки і до Києва, і до Скоп’є.

Читати  Побачити Стамбул з висоти: найкращі оглядові майданчики для туристів

“Наявність прямих рейсів сприятиме інтенсифікації двосторонньої співпраці – посиленню бізнесових зв’язків, розвитку туризму в двох країнах, кращому ознайомленню громадян Північної Македонії з Україною і українців з Республікою Північна Македонія”, – зазначили в дипустанові.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Впервые между Киевом и Скопье появится прямое авиасообщение.

Об этом сообщает посольство Украины в Северной Македонии в Facebook.



“Впервые за все время отношений Украины с дружественной Республикой Северная Македония с 6 декабря 2020 года вводится прямое авиасообщение Киев – Скопье- Киев”, – говорится в сообщении.

В частности, полеты будет осуществлять украинская авиакомпания Windrose, на сайте которой уже можно купить билеты и в Киев, и в Скопье.

Читати  Ще одна курортна країна планує скасувати карантин для іноземних туристів

“Наличие прямых рейсов будет способствовать интенсификации двустороннего сотрудничества – усилению бизнес связей, развитию туризма в двух странах, лучшему ознакомлению граждан Северной Македонии с Украиной и украинцев – с Республикой Северная Македония”, – отметили в дипучреждении.


Fatal error: Cannot redeclare move_comment_field_to_bottom() (previously declared in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php:9) in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php on line 9