Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Осінь – чудова пора для подорожей. Адже безліч звичних для нас туристичних локацій забарвлюються новими фарбами, їх огортає світло-жовте листя – тоді вони по-особливому прекрасні.



Щоб отримати насолоду від приголомшливих пейзажів, потрібно відвідати безліч місць в Україні. Однак є ті, що в цей період року – найяскравіші.

Озеро Синевир

Одне із 7 див України, яке виникло понад 10 тисяч років тому. Синевир вважається найбільшим й одним з найкрасивіших озер Карпат.

Синевирське озеро розташоване на висоті понад 900 метрів. Глибина коливається від 10 до 12 метрів, подекуди сягає 24 метрів, але через прозорість води виникає оманливе враження, що дно – зовсім близько.

Загадковість цього місця зачарує назавжди, а осінні барви додадуть ще більше магії – вам закортить дізнатися всі таємниці Морського ока.

Читати  Місто в кратері вулкана та податок на котів: дивіться випуск Антона Птушкіна про Азори

Тунель кохання

Це одна з найцікавіших та найпопулярніших пам’яток України. Насправді тунель є частиною залізничного полотна, яким й досі курсують потяги. Завдяки тому, що під час руху потяги обламують маленькі гілочки, тунель має гарну форму овалу.

Кажуть, якщо хочете знайти кохання – варто лише попросити, стоячи у цьому місці.

Мальовничість цього місця настільки сильно вразила японського режисера Акійоші Імазакі, що він зняв тут повнометражний фільм, який може дивитися увесь світ.

Таємничий мисливський будинок

Крихітний острівець з будиночком став окрасою мисливських угідь державного підприємства Мисливське господарство “Стир”. Це не надто відоме місце, а даремно. Уявіть, які фото тут виходять, зокрема й зараз. Хоча б задля цього варто сюди приїхати.

На території ви зможете прогулятися сосновим лісом, відпочити біля озера, подивитися на диких кабанів та фазанів.

Читати  8 міст планети, які вирішили зменшити викиди вуглецю

Тустань

Це одне з найвідоміших туристичних місць у Львівській області, й не тільки восени. На скелях збереглись петрогліфи – висічені в камені малюнки, що зображують Сонце, тварин, людей та інші символи.

Рибальський будиночок

Мальовничий Острів кохання, так звуть цю місцину, виглядає по-справжньому казково, а невелика дерев’яна хатина надає йому особливої загадковості.

Туристи називають цю хатину рибальським будиночком. Локацію неодмінно слід внести у свій маршрут, особливо восени – просто подивіться на ці кольори!

Станція “Памір”

Нині закинута радіолокаційна база на вершині гори Томнатик, яка має висоту 1 565 метрів. Колись це був цілком таємний об’єкт. Сьогодні ж сюди водять туристів.

Читати  Ціле підводне місто: у Дубаї відкриють найглибший у світі басейн для дайвінгу

Кажуть, гірський пейзаж особливо вражає вранці, коли вершину вкриває туман і, як не дивно, ввечері, коли величезні білі куполи під зоряним небом.

А ще саме тут Джамала знімала відеокліп на пісню “1944”, що перемогла в пісенному конкурсі Євробачення у 2016 році.

Дземброня

Найбільш високогірне село нашої країни. Тиша, чисте гірське повітря, розкішні види, ліси, полонини – це і не тільки приваблює до села Дземброня туристів буквально з усієї України.

Його не можна порівняти ні з чим, адже воно ні на що не схоже. Сюди їдуть люди в пошуках істини, спокою та абсолютної краси.

Це далеко не всі локації, які слід відвідати в Україні восени, але точно ті, що варті вашої уваги!

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *