Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

У Варшаві відкрив свої двері для відвідувачів музей мистецтва ілюзії Magic Mind. Вже найближчим часом на його базі з’явиться і єдиний у Польщі театр ілюзії.



У музеї представлено близько 100 оригінальних експонатів. Деякі з них мають надзвичайну історичну цінність. Водночас інші – більш розважального характеру.

Що можна робити у Magic Mind

У музеї зберігається, зокрема, найбільше у світі дзеркало Infinity Mirror. Це місце для левітації, де можна зробити напам’ять приголомшливі фото та відео. Є там і знаменита водяна скринька Гудіні, а також перевернута та дзеркальна кімнати.

Читати  Україна підписала угоду про безвіз із екзотичною острівною країною

Однією із особливістей музей Magic Mind є кімната з доповненою реальністю. Зайшовши туди, можна за лічені секунди “опинитися”, наприклад, в африканських джунглях. Навколо навіть “гулятимуть” дикі тварини, тож емоцій не бракуватиме.

Унікальні експонати у варшавському музеї

Окрім розважальних кімнат, у музеї можна побачити багато оригінальних експонатів, пов’язаних із всесвітньо відомими ілюзіоністами. Є, наприклад, ключі Гаррі Гудіні – майстра звільнень від найнадійніших замків. Також представлений номер газети The Times з оголошенням про його смерть. Є й речі одного із найвідовіших карткових фокусників Еда Марло. Він, до речі, був поляком, хоча у ранньому віці емігрував до США. “У цій частині музею на гостей чекатиме ілюзіоніст, який не лише розповість про історію ілюзії, а й покаже деякі прийоми”, анонсувв арт-директор Magic Mind.

Читати  Пілот вижив після авіакатастрофи та місяць блукав джунглями

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *