Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
У тестовому режимі маршрут Подільський шлях святого Якова подолали понад 150 туристів.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Зазначається, що цей туристичний маршрут запроваджено цьогоріч у межах проєкту «Camino Podolico: Подільський шлях святого Якова». Його спільно реалізують Барська міська рада у партнерстві з Вінницькою міською радою, а також територіальними громадами Вінницької та Хмельницької областей у межах партнерської програми «Культура. Туризм. Регіони» Українського культурного фонду та Державного агентства розвитку туризму України.



«Маршрут розрахований на 10-14 днів. Camino Podolico проходили соломандрівники, компанії з 3-5 людей, сім’ї з дітьми, господарі з собаками, проїжджали велосипедисти та пробігали бігуни. За 5 місяців існування маршруту у тестовому режимі, його подолали повністю чи частково понад 150 людей різної статі та віку», – йдеться у повідомленні.

Читати  Як екіпаж літака називає ввічливих пасажирів: перелік "секретних" фраз

Згідно з повідомленням, Подільський шлях святого Якова пролягає через 13 основних населених пунктів Вінницької та Хмельницької областей. Він починається у Вінниці і проходить через Гнівань, Браїлів, Жмеринку, Северинівку, Бар, Ялтушків, Віньківці, а також Зіньків, Маліївці, Дунаївці, Маків та Кам’янець-Подільський.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *