Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
Відеоальманах, присвячений своєму новому проєкту «Ше.Fest мандрує країною», презентував фестиваль «Ше.Fest» в Українському кризовому медіацентрі.


 

Як зазначили організатори, відео підбило підсумки експерименту, який подарував фестивальну атмосферу жителям 4-х українських міст, продемонструвало найяскравіші моменти мистецької подорожі і засвідчило перспективи його розвитку.

«Фестивалю вже 8 років, він народився під час Революції гідності на Майдані. Цього року «Ше.Fest» вперше помандрував. Фестивальні заходи відбулися в чотирьох містах – Ірпені, Броварах, Одесі та Первомайську Миколаївської області. Головна подія була 21-22 серпня в селі Моринці на Черкащині, де народився Тарас Шевченко. І наш відеоальманах допомагає якнайкраще занурити глядача в атмосферу фестивалю і його заходів», – сказала координаторка Театральної сцени фестивалю «Ше.Fest» Єлизавета Красніченко.

Читати  Японці створили унікальні кімоно для країн-учасниць Олімпіади: Україна теж отримала своє

Підбиваючи підсумки, керівник проєкту «Ше.Fest мандрує країною» Дмитро Колоша назвав їх вражаючими.

«Насправді результати проєкту не просто виправдали очікування, а навіть трохи приголомшили. Тому що самі мандри Україною, мініфести в 4-х містах, зібрали понад 3 тисячі глядачів. Загалом сам фестиваль у Моринцях відвідала, мабуть, найбільша кількість гостей за всю його історію – понад 14 тисяч людей. Тобто загалом ми зібрали більше 17 тисяч за шлях нашого проєкту цьогоріч. А загальне охоплення в інформпросторі було понад 1,5 мільйона осіб. Для нас це своєрідний рекорд», – підкреслив Колоша.

Читати  До Лапландії на Новий рік: Windrose анонсувала рейси з Києва

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *