Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

У майбутню новорічну ніч хмарочос Burj Khalifa, найвища будівля світу, знову порадує жителів і гостей Дубаю салютами, світловим і лазерним шоу.



Вистава та салюти транслюватимуться онлайн на сайті mydubainewyear.com о 20:30 за місцевим часом.

Організатори заходу зазначили, що хочуть подарувати глядачам ще більш урочисте свято. “Ми хочемо направити глядачам послання надії, щастя та позитиву”, – зазначили організатори.

Читати  Скорочено ще 5 тисяч рейсів: що відбувається з авіаперевезеннями у США

Ресторани і готелі на бульварі Мухаммеда бен Рашида і тераси торгово-розважального комплексу The Dubai Mall будуть відкриті – ресторани вже приймають заявки на вечерю в новорічну ніч. Сімейних гостей прийматиме Burj Park: на території будуть відкриті кафе і встановлені великі екрани з трансляцією шоу.

Раніше влада Об’єднаних Арабських Еміратів випустила нове попередження для населення напередодні національного дня ОАЕ, різдвяних і новорічних свят – про необхідність дотримуватися правил з профілактики коронавірусу.

Читати  У харківському екопарку в родині бізонів з'явився первісток

У всіх громадських місцях будуть дотримуватися правила гігієни, на виходах і входах в приміщення будуть розміщені тепловізори для вимірювання температури тіла всіх відвідувачів. Також відвідувачі зобов’язані постійно носити маски і дотримуватися соціальної дистанції.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *