Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
Всі ми любимо подорожувати, а поки знаходимося на карантині, пропонуємо подорожувати кіновсесвітом!

Ми впевнені, що ви любите фільми не менше за нас. Вмощуйтеся зручніше та готуйтеся до перегляду! Отже,  поїхали!



1. Дика / Wild (2014)
Стрічка розповідає про пішу подорож Шеріл Стрейд, яка пройшла відстань у 1 100 миль заради того, щоб позбутися наслідків особистої трагедії. Фільм-мотиватор, який варто подивитися, якщо витають думки про те, що в житті пішло щось не так.

2. Їсти, молитися, кохати / Eat Pray Love (2010)
Головна героїня має все, про що мріє сучасна жінка — чоловік, будинок, успішна кар’єра — але вона почувається спантеличеною і шукає те, чого вона дійсно хоче від життя. Ліз розлучається зі своїм чоловіком і, щоб змінити своє життя, ризикуючи всім, стає на шлях самопізнання і починає подорожувати світом.  В основу стрічки покладено реальні події, а сам фільм наочно доводить, що пізнавати світ і самого себе можна по-різному.3. Таємне життя Волтера Мітті / The Secret Life of Walter Mitty (2013)
Хто сказав, що в серці маленької людини не можуть жити великі мрії? Навіть скромному і непомітному службовцю хочеться іноді зробити нехай божевільні, але геройські вчинки, повірити в свою силу і мужність. Чому всіх рятувати повинні виключно супермени? Фільм для справжніх мрійників, який надихає.

Читати  Від 535 доларів за гектар на рік: Китай здає в оренду безлюдні острови
4. Життя Пі / Life of Pi (2012)

Головний герой індійський підліток переїжджає з батьками в Канаду, але після корабельної аварії опиняється в рятувальній шлюпці в компанії бенгальського тигра, гієни, зебри і орангутанга. Стрічка з глибоким змістом, красивими пейзажами та музичним супроводом. Просто пориньте у цю атмосферу.

5. Євротур / Eurotrip (2004)
І як бонус – легка комедія на вечір “під пиво та чіпси”. Приятелька по листуванню з Німеччини пропонує приїхати головному герою зі США до неї у гості. Спочатку він не в захваті від цієї ідеї, але потім, з’ясувавши, що дівчина вельми приваблива зовні, їде до неї через всю Європу, прихопивши з собою кілька друзів. По дорозі вони потрапляють в різні комедійні ситуації.

Читати  В Австралії побудували найменший у світі мобільний нічний клуб: це рекорд

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *