Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

У США група школярів зірвала переліт на Багами. Підлітки забастували та відмовились вдягти маски. Працівники рейсу були змушені втрутитися в ситуацію та скасовувати рейс.



Дехто з пасажирів були дуже обурені та роздаровані, бо планували кількаденний відпочинок на островах. А через скасування та перенесення рейсу на добу їхня відпустка не має сенсу.

Що відомо про інцидент в США

Літак авіакомпанії American Airlines мав вилетіти з аеропорту Шарлотт в Північній Кароліні на Багамські острови. На борту було 30 старшокласників, які не хотіли вдягати засоби особистого захисту. Через це стався конфлікт з бортпровідником. А це своєю чергою, змусило командира літака відкласти політ.

Читати  Молдавський лоукостер Flyone запустив рейси Київ – Москва

Одну з пасажирок цього рейсу обурила поведінка підлітків, оскільки від школярів не вимагали нічого складного – вони мали слідувати правилам та надіти маски.

Спершу рейс затримували через технічні причини (тих самих непоборних школярів), а згодом запропонували перенести політ на наступний день. Авіакомпанія на знак вибачення безкоштовно розмістила пасажирів у готелях поблизу аеропорту.

Читати  ТОП-3 кращих кварталів у світі для подорожі

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *