Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Бельгійські вафлі

Ці вафлі відрізняються своєю повітряною і м’якою текстурою. Традиційно вони мають прямокутну форму і подаються з різними топінгами: шоколадом, карамеллю, морозивом, збитими вершками, та ще й посипаються цукровою пудрою, свіжими ягодами й шматочками фруктів.



Краківський обважанек

Це невеликий бублик, який посипаний сіллю, кунжутом або маком. Він внесений до європейського списку охоронюваних регіональних продуктів і вважається одним із символів Кракова.

Читати  Після угоди про "відкрите небо": Wizz Air завезе до України 7 літаків

Англійський баноффі

Традиційний англійський десерт у вигляді пирога. Готують його з простих продуктів (згущене варене молоко, банани, карамель і вершки). Основу становить подрібнене печиво з вершковим маслом. У деяких рецептах до складу інгредієнтів входять також кава або шоколад. Готовий пиріг прикрашається кремом.

Сицилійські каннолі

Хоча Сицилія і не місто, а цілий острів, не можна не написати про каннолі – традиційний сицилійський десерт зі смаженого тіста. Щоб каннолі залишалися хрусткими, їх наповнюють начинкою перед самою подачею або глазурують зсередини розтопленим шоколадом і присипають подрібненими фісташками. В начинку крім цукатів та шоколаду додають різні сиропи, лікери або вино.

Читати  Угорщина закриває кордон з вересня, проте є винятки

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *