Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Третина жителів України хотіли б працювати за кордоном. Головною причиною такого рішення люди називають високі зарплати.



Такі результати опитування, яке провела соціологічна група “Рейтинг” зі загальною вибіркою 20 тисяч респондентів. Масштабне дослідження вирішили організувати до Дня Незалежності України.

Результати опитування

Дослідження проводилося з 20 липня по 9 серпня 2021 року методом телефонного інтерв’ю. За цей час опитали 20 тисяч осіб в усіх областях країни, окрім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу.

Читати  Таїланд відкриють для туристів у найближчі 120 днів – прем'єр

Метою було вивчити особливості мислення та стилю життя нового покоління українців, їхнього ціннісного світу, мотивацій, оцінки самих себе та України,
– зазначили організатори.

Згідно з опитуванням, 32% українців хотіли б виїхати працювати за кордон, 65% – не хотіли б. Найбільше охочих поїхати на заробітки серед молодих жителів – аж 54%.

Читати  В «Укрзалізниці» розповіли, скільки пасажирів у 2020 році перевіз потяг з найдовшим маршрутом в Україні

Ключовою причиною для трудової міграції 71% опитаних назвали більшу заробітну плату. 57% українців переконані, що за кордоном у них будуть кращі умови життя. Ще 20% головною мотивацією виїзду за кордон вважають кращі умови праці й можливості самореалізації.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *