Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Фонд державних інвестицій Саудівської Аравії оголосив про запуск нового проєкту “The Rig” (“Бурова вишка”). В його рамках в Перській затоці з’явиться нова захоплива туристична локація.



Вона буде охоплювати загальну площу понад 150 000 квадратних метрів. Там розкинуться три готелі, ресторани світового рівня, вертолітні майданчики і парк атракціонів.

Проєкт “The Rig”: що відомо

The Rig (“Бурова вишка”) – розважальний об’єкт, на який перебудують одну з нафтових вишок.

Читати  Історичний центр Одеси відтепер у вихідні буде пішохідним

Крім того, для забезпечення сталого збереження навколишнього середовища поблизу проєкту, він буде слідувати провідним світовим екологічним стандартам.

Цей проєкт є унікальним… атракціоном, який, як очікується, залучить туристів з усього світу, але при цьому буде користуватися особливою популярністю серед громадян і жителів країн Перської затоки,
– йдеться у повідомленні PIF.

Фонд державних інвестицій поки не розкриває місце розташування нової туристичної локації та дату відкриття. Лише повідомляє, що проєкт є частиною його стратегії на 2021 – 2025 роки.

Читати  Бомбардувальник 1945 року здійснив аварійну посадку на людний пляж Флориди

Який вигляд матиме проєкт

Рекламний ролик, опублікований Фондом, продемонстрував зображення водних гірок парку, побудованих на буровій платформі та сталево-скляного готельного атріуму в центрі атракціону.

Комплекс включатиме три готелі, ресторани світового рівня, вертолітні майданчики і парк атракціонів, з різними водними розвагами, зокрема екстремальними.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *