Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Авіакомпанії постійно запускають для туристів нові рейси за вигідними цінами. Ірландський лоукостер Ryanair – не виняток.



Цього разу авіаперевізник пропонує прямий переліт зі Львова до італійського міста Турин. Квитки у два боки від 9 євро.

Однак дешевих дат мало, тому рекомендуємо бронювати якомога швидше!

Квитки можна забронювати на сайті Ryanair або в мобільному додатку. Також для пошуку найвигідніших дат та тарифів слід використовувати сервіс Fare Fineder та пошуковий агрегатор Kiwi.

Читати  З Австрії до Австралії: подружжя організувало подорож у трейлері, щоб наблизити сина до природи

Зазначається, що в системі бронювання авіакомпанії є дешеві квитки в один бік зі Львова на 20 та 27 вересня, а з Турина на 13, 17, 20 та 27 вересня.

Багаж, ручна поклажа та тарифи Ryanair

  • Базовий тариф Value передбачає можливість перевезення маленької одиниці ручної поклажі розміром 40х20х25 сантиметрів та вагою 10 кілограмів. За дві одиниці ручної поклажі, багаж, вибір місця в салоні літака, харчування та інші послуги доведеться доплачувати;
  • Середній тариф Regular передбачає пріоритетну посадку, можливість перевезення двох одиниць ручної поклажі розмірами 55x40x20 сантиметрів та 40х20х25 сантиметрів, безкоштовний вибір місця в салоні літака;
  • Топовий тариф Plus передбачає можливість перевезення реєстрованого багажу вагою 20 кілограмів, невеликої ручної поклажі розміром 40х20х25 сантиметрів, а також безкоштовний вибір місця в салоні літака і реєстрація в аеропорту без доплат.
Читати  Відпочинок майбутнього: як виглядатиме перший космічний готель

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *