Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Декілька днів поспіль в мережі активно обговорюють возз’єднання Дженніфер Лопес з її колишнім нареченим – Беном Аффлеком. Знаменитості провели вікенд на гірськолижному курорті в Монтані.



Як інформує видання E!, в Єллоустонському клубі пара провела “близько тижня”. Відомо, що там у Бена Аффлека є власне шале. Дізнайтеся, як виглядає цей закритий клуб.

Клуб Єллоустоун розташований у Скелястих горах. Тім Блікссет – засновник, мав на меті створити сімейний курорт, з гірськими схилами та активностями, що задовольнятимуть всіх.

Читати  До 400-річчя Хотинської битви проведуть фестиваль із відтворенням боїв та вогняним шоу

Щоб стати членом клубу, ви маєте володіти власністю. Однак кількість обмежена – 864 домогосподарства. Річ у тім, що курорт бажає зберігати ексклюзивність. Початковий вступ вартує 300 тисяч доларів, а річна плата – 37 500 доларів.

Існує величезний вибір нерухомості – від будинків спільного володіння до ранчо на 360 гектарах землі. Звісно, й ціни відповідні – від 2,5 мільйонів доларів за перший до 25 мільйонів доларів за особняк.

Читати  Azur Air запустила 9 додаткових рейсів з України в Туреччину

Окрім традиційних лижних, є деякі сучасні – скляні особняки.

Більшість будинків містять лижні кімнати з індивідуальними шафками, двоярусні кімнати та сушарки для взуття за 5 000 доларів.

Одним з останніх проєктів клубу є Rainbow Lodge, який тепер має ресторан, спа-центр, фітнес-центр та мідний басейн.

Зазначається, що члени, як не дивно, полюбляють конфіденційність та безпеку. Саме тому клуб пропонує охорону, якою керує колишній офіцер секретної служби.

Читати  Здійснили посадку через кота, який напав на командира: стюардеса поділилася курйозною історією

Розваги

На курорті є 15 витягів та понад 60 трас – як для початківців, так і для досвідчених лижників, які жадають крутих схилів, вистелених деревами. Також можна їздити на снігоступах чи снігоходах.

Влітку теж є чим зайнятися – гірський велоспорт, буш чи альпінізм. Для тих, хто підтримує більш пасивні види активностей є 18-лункове поле для гольфу.

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *