Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Ми часто запитуємо себе, де в світі ми можемо подорожувати, щоб дійсно отримати всебічний досвід?
Наша відповідь: США

Поїздка в США на відпочинок може бути вражаючим і прекрасним досвідом, тим більше ,що по всій країні можна побачити так багато: помірну погоду (в більшості штатів), чудові види і в цілому доброзичливе і тепле населення.



Щоб по-справжньому насолодитися поїздкою, ми склали список порад, які зроблять ваш наступний візит в США без проблем.

Визначити регіональні інтереси

Здається, що більшість людей забувають, наскільки обширна країна, і практично неможливо побачити все це всього за кілька тижнів. Вам потрібно буде з’ясувати регіон, на якому ви хотіли б зосередитися, а потім приступити до організації поїздок і пошуку кращих маршрутів для вас.

Читати  Античних богів у Львові нарядили в колоритне національне вбрання

Об’їхати

Якщо ви приймете рішення досліджувати конкретні регіони – на відміну від одного-двох міст, – майте на увазі, що велика частина Америки складається з орієнтованих на автомобіль міст, і вам знадобиться автомобіль, щоб можна було вільно пересуватися і їхати.

Хоча в деяких місцях громадський транспорт може бути трохи складним, ви можете легко взяти напрокат автомобіль. Існує досить багато програм та інструментів, які допоможуть вам переконатися в тому, що парковка – це не проблема. Насамперед, зверніть увагу на техніко-економічне обґрунтування, пропоноване Parkos FLL Airport, в тому числі на випадок, якщо вам знадобиться ненадовго залишити свій автомобіль в аеропорту. По-друге, шукайте місця для паркування в Інтернеті в залежності від того, куди вам потрібно йти. Знайти хорошу парковку в таких місцях, як Флорида, дорого і важко, тому цей додатковий крок допоможе вам заощадити чимало часу.

Читати  Чому мандрівники, що піклуються про екологію, повинні думати про свій вибір їжі у відпустці

Перевірте безкоштовні події

По всій країні заплановані безкоштовні заходи: музичні фестивалі, безкоштовний вхід в місцеві музеї і т. Д. Можна поглинути так багато культури, не сплачуючи і годинами чекати в чергах. Подивіться календар подій міста перед подорожжю, щоб дізнатися більше.

Карти міського туризму

Є багато компаній, які продають, по суті, пакетні квитки, щоб дати доступ до всіх кращим пам’яток в конкретному місті за фіксованою ціною. Ви отримуєте доступ до музеїв, знижені ціни на різні пам’ятки і навіть знижки в відомих ресторанах.

Читати  Нарбут, Леся Українка і Сенцов. Львівський BookForum назвав найкращі книги 2020 року

Сполучені Штати – дивно різноманітна країна, яка може запропонувати більше, ніж здається на перший погляд. Якщо ви любите пригоди і  відкриття нових місць, що виходять далеко за уторовані шляхи, ви можете організувати ідеальну подорож .З невеликим плануванням і готовністю до поїздки ваша наступна відпустка в США може бути по-справжньому захоплюючею. Тут дійсно так багато цікавого, і тепер, коли у вас під рукою є ці поради, ви більш ніж готові провести одні з кращих тижнів в своєму житті!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *