Travel News

Популярні туристичні принади, що не варті такого ажіотажу: 5 фото з поясненнями

Мандрівники діляться фотографіями пам’яток, картин, скульптур та місць, що є надзвичайно розрекламованими. От тільки в досвідчених туристів вони викликають розчарування, а не за захват.



На популярному ресурсі Boredpanda люди розповідають про місця, що мали подарувати неймовірні емоції – а натомість розчарували. Пропонуємо дізнатися про 5 популярних пам’яток, що переповнені туристами – та варіанти, чим замінити їх відвідування.

Мона Ліза в Луврі

Острів Санторіні

Цей острів, безумовно, дуже красивий і вражає туристів краєвидами. Однак у Греції є чимало інших островів, не таких популярних. Їх можна обирати тим, хто прагне відпочити за меншу ціну та насолодитися курортом без натовпів туристів.

Балкон Ромео та Джульєтти

Деякі туристи із розчаруванням дізнаються, що цей “легендарний” балкон у Вероні був побудований вже після того, як Шекспір написав п’єсу. А от людей біля цієї туристичною принади дуже багато – натовп не дає як слід роздивитися балкончик.

Ресторани біля туристичних місць у Парижі

Чимало туристів мріють, як приїдуть до Парижу й будуть насолоджуватися делікатесами з видом на Ейфелеву вежу. Тут на мандрівників може очікувати гірке розчарування: багато закладів користуються з потоку туристів і продають заморожену їжу за завищеними цінами.

Гальштат, Австрія

У це місце зазвичай їде чимало туристів – усі вони хочуть насолодитися неймовірними краєвидами, які перед тим бачили на фото в інтернеті.

Однак досвідчені мандрівники розповідають: “Якщо ви бачили ось це фото – ви бачили увесь Гальштат”. Містечко досить маленьке і тут безліч людей та сувенірних магазинів із китайськими товарами.

У регіоні є багато подібних містечок, не переповнених туристами – ви цілком можете поїхати туди, щоб насолодитися природою та атмосферою.