Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Експерти порталу AirlineRatings назвали найбезпечнішу авіакомпанію в світі. Ним став австралійський авіаперевізник Qantas. У трійці лідерів – новозеландська авіакомпанія Air New Zealand і тайванська EVA Air. У ТОП-10 також увійшли Air Arabia, Flybe, Frontier, HK Express, IndiGo, Jetblue, Volaris, Vueling, Westjet та Wizz Air. Остання є однією з найпопулярніших в Україні.



Автори рейтингу враховували такі критерії, як статистика аварій і серйозних інцидентів, перевірки з боку наглядових органів, прибутковість, розробки в області безпеки польотів, а також вік літаків.

Читати  У Лондонському Тауері з'явиться аудіогід українською. Вперше в Британії!

Qantas – це найстаріша постійно діюча авіакомпанія у світі – їй 99 років, стверджують експерти. У AirlineRatings зазначили, що за цей час компанія накопичила унікальний досвід в галузі експлуатації повітряних суден та безпеки перевезень.

У дослідженні повідомляється, що Qantas є лідером в розробці аеронавігаційної системи майбутнього, реєстратора польотних даних для спостереження за роботою літака й екіпажу, систем автоматичної посадки з використанням GPS.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *