Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

У літню спеку більшість пасажирів залізниці надали б перевагу подорожі у комфортних умовах. В Укрзалізниці пояснили: кожен пасажир може перевірити, чи є у вагоні, у який придбав квитки, кондиціонер.



У компанії запевнили, що половина вагонів потягів зараз оснащена кондиціонерами. Усі вагони, які купують зараз, обладнані системами кондиціонування.

Інформацію про кондиціонер можна отримати при покупці квитка

У системі booking.uz.gov.ua можна отримати інформацію про стан апгона. Вагони з кондиціонерами мають спеціальну позначку на сторінці вибору місця. Її можна побачити поруч з типом вагона. Кондиціонерами обладнані усі без виключення потяги Інтерсіті+.

Читати  Що брати з собою в подорож: список обов'язкових речей

Які умови у вагонах з кондиціонерами:

  • Температура має бути від +22 до +26 градусів.
  • На початку подорожі ця температура може бути більшою. Системі кондиціонування потрібно 20 хвилин, аби запрацювати і охолодити повітря.
Читати  Екскурсія у Чорнобильську зону: як дістатися у місто-привид Прип'ять

Усі вагони мають систему вентиляції

Вагони, які не обладнані кондиціонерами, мають систему вентиляції. Повинні також відчинятись вікна. В Укрзалізниці кажуть, що пасажир може звертатись з цими вимогами до провідника. Якщо забезпечити комфортні умови поїздки неможливо, то людину потрібно пересадити в інший вагон.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *