Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Експерти озвучили головні туристичні тенденції

Попри на закриті кордони, більшість туристів не збираються сидіти вдома у 2021 році. Експерти назвали країни, які можуть стати найпопулярнішими у мандрівників, всупереч пандемії.



Профільні видання визначили основні тенденції туризму у 2021-му.

Експерти назвали країни, куди поїдуть більшість мандрівників, а також місця для відпочинку, які будуть користуватися найвищою популярністю.

Японія і Кариби

Японія стане найпопулярнішим місцем для мандрівників, коли світ почне відкриватися заново, оскільки влітку в країні будуть проходити Олімпійські ігри 2020 року. Про це повідомляє профільне видання travelpulse.com.

Читати  Польща стала частіше відмовляти українцям у в'їзді

Японія вже була популярним напрямком для мандрівників до пандемії, і, ймовірно, цього літа в країну вирушать олімпійці, припускають експерти видання.

Також топ тенденцій очолюють сімейні подорожі. Це означає, що одним з найбільш популярних тематичних парків в США стане Disney World. Він вважається відносно безпечним для відвідування, і до нього легко дістатися на машині або швидкими прямими рейсами.

Читати  Ціна, якість і атмосфера: названі найкращі готелі світу 2020 року

Мандрівки до пляжів будуть залишатися популярними в наступному році, оскільки це простий спосіб підтримувати соціальну дистанцію. Одними з популярних напрямків будуть Мексика і Карибський басейн.

Країни, куди варто їхати у 2021 році

Раніше експерти National Geographic назвали кращі країни для подорожей у 2021 році. Всього було 5 категорій, за яким рекомендували країни для туристів: «Сталий розвиток», «Природа», «Пригоди», «Культура та історія» і «Сімейна подорож».

Читати  В Нью-Йорку хочуть збудувати найвищий "зелений" хмарочос у світі

До першої групи віднесли Великобританію, Грецію, Фінляндію, Німеччину та Африку. В категорію країн з найкращою природою потрапили Бразилія і Канада. Для пригод туристам варто вибирати Грузію, Аргентину і Туреччину.

А для сімейного відпочинку краще за все підійде Чорногорія, Японія, Великобританія, Румунія.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *