Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Фільм «Пригоди в Саудівській Аравії: Смак Асіру» здобув престижну нагороду у номінації «Кулінарні подорожі» на Міжнародному інституті гастрономії, культури, мистецтв і туризму (IGCAT).



Цей фільм глибоко заглиблюється в кулінарну спадщину регіону Асер у Саудівській Аравії, висвітлюючи його унікальні та багаті традиції гастрономії. Перемога фільму в номінації «Кулінарні подорожі» є важливим визнанням його якості та значущості, показуючи культуру кулінарії цього регіону.

Читати  Сказочный снег и панорамы: необычная локация в Карпатах, о которой не пишут в путеводителях

Успіх фільму підкреслює зростаючий інтерес до культурної та гастрономічної спадщини Саудівської Аравії, підтримуючи загальнодержавні зусилля щодо просування туризму та культурного обміну.

Регіон Асер, відомий своїми особливими кулінарними традиціями та інгредієнтами, приходить на перший план завдяки цьому фільму, пропонуючи глядачам погляд на кулінарну ідентичність регіону. Ця нагорода є частиною більшого тренду, в якому Саудівська Аравія все більше просуває свої культурні та природні атракції для заманювання туристів, як показано в інших звітах про ініціативи країни в сфері туризму.

Читати  У Варшаві відкрили музей мистецтва ілюзії: там з'явиться унікальний театр

🎥 Чи бачили ви вже цей фільм? Поділіться своїми враженнями у коментарях!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *