Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

У США двоє пасажирів авіакомпанії Delta Airlines відчинили аварійний вихід літака на ходу і вистрибнули з нього.

 

Курйозна ситуація сталася на борту літака, який тримав курс до Атланти. Коли авіалайнер зайшов на злітну смугу, двоє туристів – 31-річний Антоніо Мердок і 23-річна Бріана Греко – відчинили двері, активували надувний трап і зійшли на землю разом з собакою.



Після інциденту лайнер залишався на злітній смузі близько години, але перевізнику вдалося розмістити пасажирів на інших рейсах. Авіакомпанія Delta підтвердила інцидент, а один з очевидців, житель Нью-Йорка Кейсі Джонсон, розповів, що під час рейсу пасажири, які вчинили цю ситуацію, були дуже ввічливими.

Читати  Турист відсудив у світової авіакомпанії гроші через помилку в імені дружини

Спершу, Мердок і Греко попросили його помінятися місцями, щоб було зручніше перевозити собаку, і влаштувалися у хвості літака. Пізніше Джонсон помітив, що незнайомці перемістилися в початок салону, а потім побачив, як у тому ж напрямку побігли кілька пасажирів і членів екіпажу.

В результаті порушників затримала поліція, їм пред’явили звинувачення в незаконному проникненні в кабіну літака, а також у створенні ситуації, яка загрожувала безпеці інших людей. При цьому собаку, яка була з ними, направили в притулок для тварин у Брукліні.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *