Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Львів саме те місто в якому ви не можете викреслити пункт “відвідати оглядовий майданчик” з тревел плану. Адже закохуватись в Львів потрібно саме, споглядаючи його з висоти. Пропонуємо 6 гарних оглядових точок.



ТЦ “Вернісаж”

Торговий центр знаходиться всього в трьох хвилинах від ратуші, тож можна сприймати цю точку, як менш людну альтернативу головного оглядового майданчика міста. Панорама відривається з даху будівлі, туди можна дістатись на ліфті або ж піднятись сходами. А по дорозі заглянути в шоуруми українських брендів.
Вартість входу: безкоштовно
Адреса: Шевська 12

Читати  Солодка подорож: 5 знакових десертів світу

Лиса гора

Цей оглядовий поінт ідеально підходить для того, щоб зустріти львівський захід сонця та навіть влаштувати пікнік. Локація знаходиться навпроти Високого Замку, тож давайте будемо вважати, що це також менш людна альтернатива одного з головних оглядових майданчиків міста.
Вартість входу: безкоштовно
Адреса: між вулицями Довбуша та Опришківською (захід з вул. Опришківської)

Собор Ольги та Єлизавети

Читати  Орест Зуб: як відвідати понад 100 країн світу, розвивати бізнес та ще й встигати просто жити

Собор це єдина точка в переліку вершин, з якої видно не тільки старе місто, а майже весь Львів починаючи від площі Кропивницького та закінчуючи новобудовами, що знаходяться на кінцевих зупинках громадського транспорту.
Вартість входу: 20 гривень
Адреса: площа Кропивницького 1

Меморіал Небесної Сотні

Ця локація ще не сильно популярна серед мандрівників, адже сквер був відкритий тільки в серпні 2019 року. Тож варто поспішити відвідати цей майданчик поки біля нього не з‘явилась черга  туристів.
Вартість входу: безкоштовно
Адреса: вул. Кривоноса

Читати  Недешеві подорожі: як зростуть ціни на проїзд у 2021 році в Україні

Готель “Панорама”

Ресторан готелю “Панорама” – це ще один заклад, де найкращі місця тільки біля вікна. Адже тут ви можете посидіти з горнятком кави та смачним сніданком розглядаючи, центральні вулички.
Адреса: пр. Свободи, 45

ТЦ “Роксолана”

На вершечку торгового центру знаходиться “PartyFon”. В день просто ресторан, а ввечері перетворюється в клуб. Але найголовніше це звісно ж краєвиди.
Адреса: пл. Соборна, 14

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *