Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

PriceTravel Holding, провідна компанія в сфері дистрибуції в Латинській Америці, оголосила про призначення Мікаеля Гельстрома на посаду нового керівника продажів на ринках США та Канади. Це важлива віха для компанії, оскільки Гельстром приносить із собою понад 20 років досвіду у сфері продажів, з відмінними результатами у зростанні та керуванні високоефективними командами.

Протягом своєї кар'єри Мікаель допомагав розширювати ринки у всій Північній та Південній Америці, керуючи командами в США та Бразилії, і укладав важливі партнерства в цій галузі. У новій ролі він відповідатиме за розширення присутності PriceTravel Holding у США та Канаді, зі зосередженням на встановленні стратегічних партнерств і розвитку бізнесу в регіоні.

Читати  Тиждень Майбутнього Авіації

Його експертиза в аналізі ринкових трендів, прогнозуванні продажів і реалізації стратегій, спрямованих на прибуток, стане ключовою в цій ролі. Попередні досягнення Мікаеля – це перевиконання планів продажів та управління великими командами, що вказує на його здатність забезпечувати регіональне зростання продажів.

Івонн Арріола, директор з оптового продажу PriceTravel Holding, висловила задоволення з приводу призначення Гельстрома, відзначивши його вміння встановлювати міцні взаємини і забезпечувати значний ріст продажів у Північній Америці. Це повністю співзвучно з амбіціями PriceTravel Holding, який прагне зміцнити свою присутність в регіоні.

Читати  Как из-за человеческой ошибки возник один из самых красивых гейзеров планеты

Сам Мікаель Гельстром зазначив, що під час розширення компанії він очікує на продуктивну спільну роботу з талановитою командою, щоб розвивати присутність PriceTravel на ринках США та Канади.

Загалом, призначення Мікаеля Гельстрома підкреслює відданість PriceTravel Holding до інновацій, вищого рівня обслуговування та розширення своєї глобальної дистриб'юторської мережі. Це стратегічне рішення ще більше підтверджує їх позицію лідера в індустрії подорожей і туризму.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *