Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Громадські активісти Кенії звернулися в міністерство туризму з пропозицією розглянути інші кандидатури на посаду.

 

Міністерство туризму Кенії призначило британську супермодель Наомі Кемпбелл представляти його інтереси на міжнародному рівні, а саме бути туристичним амбасадором країни. Ця новина обурила жителів Кенії і вони залишили гнівні коментарі під відповідною публікацією Міністерства туризму Кенії у Twitter.



Жителі африканської країни заявили, що Кемпбелл не підходить на цю посаду, а зайняти посаду повинна уродженка Кенії.

Читати  Туніс закрив кордони для українських туристів. Куди можуть подорожувати українські туристи

“Чому вони не вибрали Люпіту Ніоно (кенійсько-мексиканська актриса театру і кіно), для того щоб ми просували образ справжньої рідної Кенії”, – написав один читач.

При цьому інша користувачка вважає, що на посаду могла претендувати Аюма Насеньяна (кенійська модель) або Дебра Санайпей (кенійська активістка і політик).

Їхні висловлювання також підтримав ще один місцевий житель.

Читати  Музеї України перевірять на інклюзивність

“Це свідчить про те, що ви не довіряєте Кенії в просуванні своєї країни. Чому вам так важливо найняти британку для просування туризму в Кенії? Цей колоніальний менталітет завдав шкоди туристичній індустрії Кенії. Ми весь час бачимо себе пригнобленими”, – висловився він.

Проте секретар Міністерства туризму Наджиб Балала заявив, що призначення Кемпбелл як амбасадора є необхідним кроком для просування і розвитку туристичного сектора Кенії.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *