У цьому готелі відпочивало чимало знаменитостей: Дональд Трамп, Кайлі Міноуг, Рікі Мартін, Кевін Костнер тощо.

А раніше це був головний особняк Мешмета-паші, великого візира Османської імперії. Візир жив у 18 столітті.

Доля будівлі складалася по-різному – у 20 сторіччі особняк перетворили на склад вугілля. Але у 1980-х роках завдяки проєкту туристичної реконструкції його повернули до життя.

Зараз це розкішний історичний готель, кожна кімната якого має унікальний інтер’єр. Ніч тут коштує майже 400 доларів.

Ciragan Palace

Цей готель розташований у колишньому Османському палаці. Більша частина будівлі згоріла у 1910 році, а потім місцева футбольна команда використовувала його як стадіон.

Потім палац відреставрували та перетворили у готель, що належить відомій мережі Kempinski. Ніч тут коштує понад майже 500 доларів.

Castle Inn

Це надзвичайно відомий печерний готель у Каппадокії. Місцеві печери мають тисячолітню історію. У них “вирізані” будинки, церкви, підземні ходи тощо.

Сучасні архітектори знайшли можливість зробити ці будинки безпечними та обладнати їх усіма елементами комфорту.

Treehouse в Олімпос

Цей готель – бюджетний та простий. Він пропагує єднання з природою. Тут можна орендувати місце у загальному номері на 5 і більше місць.

Однак багатьох мандрівників відлякують загальні душі та туалет.

Окрім будиночків на дереві, в готелі є й приватні бунгало, однак у них вже немає основної ідеї закладу.

Inan Kardesler

У цьому готелі абсолютно все вирізано з дерева. Водночас гості забезпечені усіма атрибутами комфорту: опаленням, супутниковим телебаченням, гарячою водою тощо.

У цьому готелі дерев’яне буквально усе: попільнички, рами дзеркал, ліжка, двері, зовнішній декор. А у дворі стоїть дерев’яний автомобіль.