Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Байлонг, Китай

“Ліфт 100 драконів” в Чжанцзяцзе – найвищий відкритий підіймач у світі. Пасажири можуть підійнятися уздовж крутого схилу гори на висоту 330 метрів менше ніж за 2 хвилини. Особливої унікальності кабінам додають скляні стінки та підлога, які абсолютно прозорі, тож під час підйому туристи отримують високу дозу адреналіну і спостерігають за прекрасними гірськими пейзажами.



АкваДім, Німеччина

У Берліні з акрилового скла був споруджений найбільший циліндричний резервуар у світі. 25-метрова скляна конструкція наповнена 1 мільйоном літрів морської води, а прямо в центрі акваріума розташований ліфт. Ви підіймаєтеся нагору, а поруч пропливає приблизно 1500 риб 97 видів.

Читати  Названо усі країни, куди можуть поїхати українці під час пандемії

Хамметшванд, Швейцарія

Ліфт у швейцарському місті Бюргеншток – є найвищим зовнішнім підіймачем в Європі. Менш ніж за хвилину ви опинитеся на висоті 153 метрів, звідки відкривається панорама на Швейцарські Альпи та озеро Люцерн.

Еріксон Глоб, Швеція

Ззовні найбільшої сферичної споруди у світі, яка розташована у Стокгольмі, курсують дві скляні гондоли SkyView. Ліфт за 20 хвилин підіймає на вершину арени – 130 метрів над рівнем моря.

Читати  Баварія не відмовиться від різдвяних ярмарків на тлі посилення карантину

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *