Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
На острові Джарилгач у Херсонській області презентували туристичний хаб на базі стоянкового судна.

«Ми вам презентуємо першу частину туристичного хабу «Перлина Херсонщини». Створений він на базі стоянкового судна «Павло Полуботок» розміром 45 на 12 метрів та осадкою 1 метр. Судно має всі документи Регістра судноплавства України, Свідоцтво про запобігання забрудненню навколишнього середовища, це дуже важливо, оскільки ми перебуваємо у національному парку», – зазначила під час презентації директорка ТОВ «Скадовськ – Марина» Наталія Акулович.



За її словами, на базі стоянкового судна наразі розташований плавучий ресторан на палубі, лаунж-зона, об’єкти життєзабезпечення та необхідна інфраструктура. На судні встановлено 10-кубову питну цистерну, яка наповнюється опріснювачем води потужністю до 500 літрів на годину. Судно має 2 трюми для приймання стічних вод об’ємом по 239 метри кубічних кожен, переробка яких здійснюється автономною 7-ступеневою системою очистки стічних вод замкненого циклу. Електроживлення на об’єкті забезпечує судновий генератор.

Читати  Укрзалізниця запустить понад 30 літніх маршрутів у найпопулярніших напрямках

Туристичний хаб оснащено швидкісним інтернетом до 75 Мбіт/сек на 100 користувачів одночасно. Навесні буде встановлено outdoor LED-екран розмірами 5 м на 3 м.

Крім того, на об’єкті є можливість для розташування стаціонарного медичного пункту, кімнат для працівників поліції, ДСНС, прикордонників та інших служб, розповіла Наталія Акулович.

За ініціативи ГО «Українське товариство охорони птахів» (Bird Life Ukraine), додала директорка ТОВ «Скадовськ – Марина», тут планується розташування цілорічної системи моніторингу міграції тварин на острові Джарилгач

Читати  З Одеси стартували літні авіарейси до Києва та Львова

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *