Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Бразильський фотограф Вітор Скієтті використовує феєрверки, щоб створювати неповторні твори зі світла. Свою приголомшливу серію знімків він назвав “Непостійні скульптури”.



Моделями у роботах фотомитця стала пишна природа Бразилії – узбережжя озер, савана, а також міські вулиці та культові споруди.

Дивовижні ефекти світла

Світло прекрасне, але швидкоплинне. А фотографія, по суті, стосується світла, адже назва походить від грецьких слів phos, що означає “світло”, і graphê – “малюнок”.

Читати  Румунія продовжила заборону на в'їзд до 15 серпня, транзит можливий

Природа світла відображена в роботах Вітора Скієтті. Свою серію фотографій під назвою “Непостійні скульптури” він почав створювати ще у 2015 році. Для цього він використовує техніку, відому як світловий живопис. Скієтті оточує дерева та інші природні об’єкти вогняними смугами світла, які виглядають казково-магічними.

Як фотограф створює свої шедеври

Щоб створити свої світлові картини, Скієтті використовує довгі витримки, нейтральні фільтри та ідеально поєднує приглушене природне світла в момент, коли опускаються сутінки, зі штучним яскравим світлом від фотоспалахів.

Читати  На яхті в Чорнобиль: новий водний маршрут презентували в зоні відчуження

Вибравши потрібне місце, фотограф використовує феєрверк, щоб створити смуги. Іноді йому достатньо одного пострілу, щоб покрити дерево енергійними променями.

Я використовую нейтральний фільтр щільності, щоб знайти ідеальний баланс між яскравістю блискіток і природним освітленням у сутінках. Це тонкий і обмежений баланс, який триває лише кілька хвилин щодня,
– каже Вітор.

Читати  В Абу-Дабі відкриють новий музей

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *