Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

В які країни можна поїхати на відпочинок навесні?

Найпопулярніші напрямки

Туреччина – у цій країні почали послаблювати карантинні обмеження і привабливість весняного відпочинку для туристів зросла. Наприклад, тепер дозволена робота ресторанів і прогулянки на корабликах. Для поїздки в Туреччину необхідне ПЛР-тестування за 72 години. Полетіти можна численними чартерами і регулярними рейсами.



Єгипет – також потрібна довідка про тестування за 72 години. Її можна зробити їй на місці – але турагенти не радять цього робити, щоб несподівано не виявитися замкнутим в готелі на карантині, якщо підтвердиться безсимптомний COVID. Полетіти на курорти Єгипту можна чартерними рейсами. Віза для туристів попередньо скасована до кінця квітня.

Мальдіви – особливості відпочинку на острівних курортах в оточенні Індійського океану цієї весни туристи оцінили настільки високо, що навіть не скрізь можна знайти вільні номери.

Для прильоту на Мальдіви потрібен ПЛР-тест, який необхідно зробити за 96 годин до в’їзду.

Читати  Словник мандрівника: терміни, які має знати кожен турист

Після прильоту тести повторно здавати не потрібно, але їх можуть зробити тим, хто контактували з хворим на коронавірус або перед від’їздом додому у тих туристів, які відпочивали в гест-хаусах на заселених островах. Вирушити в країну можна і чартерами, і регулярними рейсами.

Домінікана – розкішний відпочинок на Карибах конкурує хіба що з Мальдівами. Потрапити на пляжі “баунті” можна без ПЛР-тестів – ні до, ні після прильоту їх робити не потрібно. Полетіти можна і регулярними рейсами, і чартерними.

Танзанія – райський острів Занзібар цієї африканської держави став відкриттям для українців цієї зими. ПЛР-тестів ні до, ні після прильоту не вимагають. Полетіти у відпустку можна чартерними рейсами.

Шрі-Ланка – до прильоту необхідно зробити ПЛР-тест за 72 години, а після прильоту – від 1 до 3 повторних тестів залежно від терміну перебування. Вартість тестів – від 35 доларів. Туристи до 14 днів відпочивають в “біобульбашках” – на закритих територіях готелів без контактів з місцевим населенням і їздять тільки на дозволені екскурсії в певний час. Полетіти можна чартерними рейсами.

Читати  Знімати взуття та з'їдати все на тарілці: 15 правил поведінки в Туреччині

ОАЕ – популярна країна для відпочинку з усіма благами цивілізації. Для поїздки необхідно зробити ПЛР-тест за 72 години до прильоту. Другий тест зроблять всім туристам в аеропорту прибуття безкоштовно.

Поки не прийде результат, пасажира попросять не ходити в людні місця, а краще почекати в номері готелю. Необхідно буде встановити додаток про стан здоров’я. Полетіти в ОАЕ можна регулярними та чартерними рейсами.

Мексика – країна, яку українці масово відкрили для себе у 2021 році, не вимагає тестів ні до, ні після прильоту. Відпустка приваблює як пляжами, так і багатими культурними враженнями. Полетіти можна регулярними рейсами.

Читати  5 найпопулярніших напрямків для відпустки у лютому

Нові країни, які відкриваються в цьому сезоні

Якщо попередні країни були доступні українцям для відпусток і минулого року, в 2021-му відкривається і декілька нових напрямків.

Грузія. Одна з найулюбленіших українцями країн відкрилася з 1 березня. Щоб полетіти в Грузію, потрібно отримати негативний результат ПЛР-тесту не раніше 72 годин до в’їзду.

На третій день перебування туристам потрібно пройти повторне ПЛР-тестування своїм коштом. Як і інші країни, Грузія приймає іноземців із завершеною вакцинацією. Полетіти можна регулярними рейсами.

Таїланд – ця країна довгий час була закрита, але в березні на особливих умовах туди можуть їхати й українські туристи. Їм можна буде відпочивати до 30 днів – якщо забронювати сертифікований готель. Перед цим 15 днів доведеться перебувати на карантині, а перед прильотом зробити ПЛР-тест за 72 години до в’їзду. Дістатися в Таїланд можна регулярними рейсами.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *