Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Вільні номери ще можна знайти в деяких готелях

Мальдіви продовжують бити рекорди за кількістю прибулих на курорти туристів в цьому році. Про це оголосило Міністерство туризму, підрахувавши іноземних гостей в минулу неділю, повідомляє місцеве видання The Edition.



За даними міністерства, 21 лютого кількість прибувалих в день іноземних гостей досягла 5100 чоловік, що стало новим рекордом. Всього ж за даними міністерства туризму, з 1 по 17 лютого на Мальдіви прибули 147 744 туриста. Експерти ринку відзначають, що через наплив відпочивальників у багатьох готелях вже закінчилися вільні місця.

Читати  Шер звільнила "найсамотнішого слона в світі"

Яка ситуація з туризмом на островах

У 2020 році на Мальдівах побували всього 555 тисяч туристів, що різко відрізняється від показника в 1,7 мільйона мандрівників, які відпочивали на архіпелазі в 2019 році.

Через пандемію COVID Мальдіви закрили свої кордони в березні 2020 року, фактично зупинивши туристичну галузь. Після повторного відкриття неба 15 липня 2020 року острівній державі вдалося залучити 172 тисячі туристів до кінця року.

Читати  Пінта за 50 центів. Відпочинок в Іспанії зміниться

В середньому Мальдіви реєстрували 3000 прибуттів на день після того, як країна відкрилася для подорожей. Кількість прибуттів зросла до 4200 в день в грудні 2020 року. За офіційними підрахунками, українці увійшли до трійки країн, звідки на курорти країни їдуть відпочивати найчастіше.

За даними місцевих ЗМІ, до кінця року на Мальдівах збираються прийняти не менше 1,5 млн гостей.

Читати  "Торгова точка" на висоті 2 061 метра: на Говерлі продають воду за 100 гривень

Іноземцям надають 30-денну безкоштовну візу після прибуття, якщо ті підтвердили бронювання житла в будь-якому зареєстрованому туристичному об’єкті країни. Туристам на Мальдівах не треба проходити карантин або тести на COVID. Але гостей просять заповнити онлайн-форму заяви про стан здоров’я та надати негативний результат ПЛР-тесту, проведеного за 96 годин до вильоту.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *