Travel News

Ля Солонга у Мадам Тюссо

Ля Солонга у Мадам Тюссо

Ля Солонга у Мадам Тюссо

Ля Солонга демонструє свою воскову фігуру в Мадам Тюссо

13 вересня 2024 року на ексклюзивній події в казино-курорті Параняке, Філіппіни, Ля Солонга презентувала свою першу в житті воскову фігуру.

Після відкриття, відвідувачі могли побачити воскову статую на подорожньому фестивалі в торговому центрі Мандалуйонг. 20 вересня фігура переїде до свого постійного місця проживання в Мадам Тюссо Сінгапур, де вона буде розміщена в Музичній зоні поряд з іншими відомими музиками.

Ля Солонга була вражена точністю воскової фігури, називаючи її "моторошною", але також визнала це честю і "мрією, що збулася". Вона похвалила роботу команди Мадам Тюссо і свого друга-дизайнера Раджо Лорела, який створив королівсько-синю сукню для фігури.

На події Ля супроводжувала її мати, Лігайя, яка була зворушена та захоплена реалістичністю фігури, навіть незважаючи на проблеми з пам'яттю. Крім того, брат Лі, Жерар, і його дружина Дивіна, планують відвідати Мадам Тюссо Сінгапур, щоб побачити фігуру і насолодитися виставою "Міс Сайгон".

Ля Солонга приєднується до інших відомих філіппінців з восковими фігурами в Мадам Тюссо, включаючи Менні Пак'яо, Пію Вуртцбах і Катріона Грей, чиї фігури знаходяться у відділенні в Гонконгу. Також воскова фігура актриси і ведучої Анни Кертіс скоро буде представлена в грудні цього року.

Ця подія святкує блискучу кар'єру Лі Солонги, котра здобула визнання роллю Кім у мюзиклі "Міс Сайгон", за що отримала Тоні та Олів'є. Вона також є голосом принцеси Жасмин в "Аладдіні" і головної ролі в "Мулан". У 2011 вона була названа Легендою Діснея. Нещодавно вона приймала участь у проектах "Here Lies Love" та "Stephen Sondheim’s Old Friends".

На цій події Ля ще раз наголосила на важливості наполегливості та праці, надихаючи присутніх досягати мрій. Вона підкреслила, що її воскова фігура, як і фігури інших філіппінців, є символом відмінності і стійкості філіппінців на світовій арені.

Exit mobile version