Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Ля Солонга демонструє свою воскову фігуру в Мадам Тюссо

13 вересня 2024 року на ексклюзивній події в казино-курорті Параняке, Філіппіни, Ля Солонга презентувала свою першу в житті воскову фігуру.

Після відкриття, відвідувачі могли побачити воскову статую на подорожньому фестивалі в торговому центрі Мандалуйонг. 20 вересня фігура переїде до свого постійного місця проживання в Мадам Тюссо Сінгапур, де вона буде розміщена в Музичній зоні поряд з іншими відомими музиками.

Ля Солонга була вражена точністю воскової фігури, називаючи її "моторошною", але також визнала це честю і "мрією, що збулася". Вона похвалила роботу команди Мадам Тюссо і свого друга-дизайнера Раджо Лорела, який створив королівсько-синю сукню для фігури.

Читати  В Індії запалили рекордну кількість вогнів на свято Дівалі

На події Ля супроводжувала її мати, Лігайя, яка була зворушена та захоплена реалістичністю фігури, навіть незважаючи на проблеми з пам'яттю. Крім того, брат Лі, Жерар, і його дружина Дивіна, планують відвідати Мадам Тюссо Сінгапур, щоб побачити фігуру і насолодитися виставою "Міс Сайгон".

Ля Солонга приєднується до інших відомих філіппінців з восковими фігурами в Мадам Тюссо, включаючи Менні Пак'яо, Пію Вуртцбах і Катріона Грей, чиї фігури знаходяться у відділенні в Гонконгу. Також воскова фігура актриси і ведучої Анни Кертіс скоро буде представлена в грудні цього року.

Читати  Осіння магія Альгарве

Ця подія святкує блискучу кар'єру Лі Солонги, котра здобула визнання роллю Кім у мюзиклі "Міс Сайгон", за що отримала Тоні та Олів'є. Вона також є голосом принцеси Жасмин в "Аладдіні" і головної ролі в "Мулан". У 2011 вона була названа Легендою Діснея. Нещодавно вона приймала участь у проектах "Here Lies Love" та "Stephen Sondheim’s Old Friends".

Читати  Наследие цивилизаций: семь античных городов Турции для поездки в 2021 году

На цій події Ля ще раз наголосила на важливості наполегливості та праці, надихаючи присутніх досягати мрій. Вона підкреслила, що її воскова фігура, як і фігури інших філіппінців, є символом відмінності і стійкості філіппінців на світовій арені.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *