Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

1. Грегорі Девід Робертс “Шантарам”

Вичерпний роман про Індію! Більш ніж 800 сторінок книги присвячені пригодам злочинця в одній з найбільш контрастних, суперечливих і загадкових країн світу. Любителів сходу порадує детальний опис індійських нетрів і розкішних палаців, божевільних переповнених потягів, глухих сіл і галасливих мегаполісів. Від першої до останньої сторінки книга просякнута щирою любов’ю автора до Індії, якою можуть заразитися навіть ті, хто до прочитання «Шантарама» жодного разу не цікавився цією країною.



2. Грег Мортенсон “Три чашки чаю”

“Три чашки чаю” – це вражаюча історія про те, як звичайнісінька людина, не володіючи нічим, крім рішучості, здатна самостійно змінити світ. Грег Мортенсон підробляв медбратом, ночував у машині, а своє нечисленне майно тримав у камері схову. На згадку про загиблу сестру він вирішив підкорити найскладнішу гору К2. Ця спроба мало не коштувала йому життя, якби не допомога місцевих жителів. Кілька днів, проведених у відрізаному від цивілізації пакистанському селі, потрясли Грега настільки, що він вирішив зібрати необхідну суму й повернутися до Пакистану, щоб побудувати школу для сільських дітей.

Читати  Три південні області України спільно розвиватимуть туризм

3. Гілл Адріан Антоні “На всі чотири сторони”

Звичайні подорожні нотатки очима незвичайної людини – ось що таке збірка оповідань А.А. Гілла – британського журналіста та критика. Його гострий розум і чіпкі очі примудряються помітити в будь-якій країні те, що давно випадало від уваги втомлених або надміру захоплених мандрівників. Ви побачите абсолютно нову Японію й Африку, Америку й Кубу, Індію та Шотландію. І, можливо, захочете поїхати туди, щоб упевнитися особисто, що все саме так, як описує місцями саркастичний, а місцями дуже доброзичливий Гілл.

Читати  Українці поділилися планами на відпустку: де мають намір відпочивати

4. Джон Кракауер “В диких умовах”

Заснована на реальних подіях, ця книга розповідає історію Крістофера Маккандлес – юнака, який залишив позаду успішні перспективи, відмовився від грошей і відправився в подорож по Америці, все далі й далі йдучи від цивілізації. І книга, і знятий за нею фільм викликали бурхливу реакцію і масове паломництво на Аляску, до місць кульмінації роману – настільки емоційною, захоплюючою і красивою виявилася історія молодого американського романтика.

Читати  Українець на велосипеді підкорив вулкан заввишки 6 тисяч метрів

5. Елізабет Гілберт “Їж, молись, кохай!”

Багато хто звинувачує цей популярний роман у зайвій сентиментальності й каже, що в магазинах йому місце на полиці з дешевим жіночим чтивом. Тим не менш, історія жінки, яка зважилася на глобальні зміни в житті та відправилася в подорож по світу, підкорила тисячі читачів. Три країни на «І» – Італія, Індія та Індонезія – допомагають героїні знайти внутрішню гармонію, а соковитий опис змушує читачів пристрасно бажати тієї ж миті переміститися в одну з них.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *