Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

“Маленька паризька книгарня”

Жан – власник книжкової баржі “Літературна аптека”, він може зцілити будь-кого, тільки не самого себе. Душевні муки від спогадів про Манон, яка покинула його двадцять один рік тому, розбили йому серце і досі тривожать. Усе, що вона залишила, лист, який Жан ніяк не наважується прочитати. Занурившись у романтичний сюжет ви помандруєте баржею з Парижа на південь Франції. Майстерно описані пейзажі, страви, що просто таки кажуть “зготуй мене” й мелодраматичний сюжет, дозволять відпочити душею й почати фантазувати про власні мандри. Для тих, хто захоче повторити маршрут героя в книзі є детальна мапа його подорожі.



“Їсти, молитися, кохати!”

Читати  Мардін: загубитися в часі й знайти забуті скарби Туреччини

Ліз розчарувалася в сімейному житті та зневірилася в особистому щасті, саме тому вона вирушає мандрувати, а разом з тим розпочинає писати про це книжку. На її шляху три країни на “І” – Італія, де вона вчиться їсти зі смаком, Індія, де проводить три місяці в пошуках духовності та Індонезія, де вчиться кохати, наче вперше.

Читати  Тече як в дірявій маршрутці: чому в літаках часом капає вода зі стелі

У 2010 році була знята адаптація – однойменна романтична комедія з Джулією Робертс у головній ролі. Одним із продюсерів фільму виступив Бред Пітт.

“Дика”

Втративши матір, зруйнувавши свій шлюб і зв’язавшись з наркоманом, Шеріл дійшла до межі безодні. Їй потрібна була вагома причина, щоб почати нове життя, перестати займатися саморуйнуванням і спробувати врятувати себе. Тому вона самостійно вирушила в пішу подорож довжиною 1770 кілометрів. Їй довелося пройти пекучу пустелю, вузьку стежку, розташовану вище 2 тисяч метрів над рівнем моря, піднятися на засніжену гору з рюкзаком, що важить 36 кілограмів. Але що було складніше – витримати важкі умови чи знайти відповіді на свої питання?

Читати  Картопляні ряди Копенгагена

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *